Omvänd logistik via TMS Distribution

Överskottshantering

Systerföretaget TMS Distribution erbjuder ett antal olika tjänster för hantering av överskottskomponenter, konkurslager, nedlagda eller utgångna projekt mm.

Med ett av Norras Europas största lager för elektronikkomponenter(3000kvm) kan vi erbjuda ett brett utbud av logistiklösningar såsom överskottsuppköp, konsignationslager. Vårt lager är luftfuktighetskontrollerat, rutiner- och packytor är anpassade efter Jedec standard.

Partiuppköp

TMS Distribution köper alla storlekar och typer av elektronikpartier. Priset beror på det rådande marknadsläget och vilka typer av komponenter som ingår i partiet.

Kontrakts- och listförsäljning

Ni behåller produkten och överlåter all eller delvis försäljningen åt TMS Distribution. Vi når ut till världens alla hörn och vet vilka priser som gäller på en svårmanövrerad marknad.

Konsignation

Vill du få ut maximal avkastning på dina överskottsprodukter? Detta utan att bekymra dig om försäljning och logistik. Är varuvärdet högt och direktförsäljning just nu inte lämplig? Behöver du frigöra lagerutrymmen? Svarar du ja på någon/några av dessa frågor, är försäljning via konsignation att rekommendera. En form av kommissionshandel som innebär att varorna förblir den förste ägarens egendom tills de sålts till tredje man. Ägaren har alltid full insyn i den pågående försäljningen och får även rapporter on-line via lösenordsskyddat extranet. Vårt logistikcenter finns i Sverige, men möjlighet till lösningar finns även i Hong Kong, Kina och USA.